Služby

Naše služby

Specializujeme se na komplexní služby v oblasti dopravního inženýrství a projekčních prací. Naše portfolio zahrnuje návrh, analýzu a realizaci široké škály dopravních staveb, od městských křižovatek, přes modernizaci zastávek veřejné dopravy, až po komplexní projekty cyklostezek.  Díky našemu multidisciplinárnímu přístupu jsme schopni zajišťovat integraci nejnovějších technologií a udržitelných řešení do každého projektu, čímž podporujeme rozvoj bezpečné a efektivní dopravní infrastruktury. 

Plánování dopravy

Plány na regionální, hlavní a podrobné úrovni, veřejná doprava, silniční a uliční sítě, cyklostezky, pěší sítě, plánování parkovišť a analýza poptávky, cestovní průzkumy, analýza nákladů a přínosů, cestovní poptávka a analýza dopadů dopravního inženýrství.

Dopravní inženýrství

Prognóza poptávky po cestování, simulace dopravy, studie dopadů dopravy, sběr a analýza provozních údajů, předběžný návrh dopravní infrastruktury, optimalizace dopravního signálu a revize fázového plánu, inteligentní dopravní systémy a bezpečnost provozu.

Bezpečnost

Plány na zvýšení bezpečnosti provozu v obcích, audit opatření v oblasti bezpečnosti provozu, opatření ke zklidnění provozu, podrobná analýza a vyhodnocení bezpečnosti provozu a udržitelnost dopravy.

Udržitelnost

Analýza nákladů a přínosů projektů udržitelné dopravy, analýza dopadu dopravních projektů na životní prostředí.

Dopravní politika / životní prostředí

Zabýváme se zpracováním hlukových studií, což je klíčový krok pro zajištění souladu s legislativními požadavky a pro zlepšení kvality života ve městech i venkovských oblastech.

Inženýrská činnost

Naše oddělení pro inženýrskou činnost aktivně zajišťuje potřebná souhlasná stanoviska k získání povolení stavebního záměru. Kolegové koordinují veškerou komunikaci mezi projektantem, investorem a dotčenými orgány.

ZTV
Svachovka

Vltavská cyklostezka
Loučovice - Vyšší Brod

Kruhový objezd
Hluboká nad Vltavou

Cyklostezka
Loučovice

Autobusové nádraží
Český Krumlov

Přednádražní prostor vlakového nádraží
České Budějovice